Uued tõendid näitavad, et koroonaviirus on pärit laborist

Peeter Proos | Vanglaplaneet

Paar päeva tagasi avaldas Biorxiv.org artikli andmetest, millest selgub, et koroonaviirus on loodud HIV-i „peamiste struktuurvalkude“ abil. Artikkel pealkirjaga „2019-nCoV-i ilmselge sarnasus HIV-1 gp120 ja gag valkude kombinatsioonis“ järeldab, et selliste geenijärjestustega koroonaviiruse „juhuslik tekkimine looduses on väga ebatõenäoline“. See pakub tugeva teadusliku aluse teooriale, et koroonaviiruse näol on tegemist Hiina laborist välja pääsenud biorelvaga.

Samuti kinnitas Pure and Applied Knowledge instituudi asutaja PhD James Lyons-Weiler, et koroonaviiruse genoomis leidub ebatavaline “pShuttle-SN” tähist kandev jada, mida kasutatakse geenide viirustesse ja bakteritesse sisestamiseks.

1
Lisa kommentaar

avatar
1 Kommentaare
0 Kommentaaride vastuseid
0 Jälgijad
 
Viimased kommentaarid
Parimad kommentaarid
1 Kommentaaride autorid
Kati Viimaste kommentaaride autorid
uuemad vanemad Enim hinnatud
Kati
Külaline
Kati

Mul on kuri kahtlus et kõik need viirusetüübid mis siin lahti on lastud, tulevad otse laborist. Ei saa ju olla nii et loomad kannavad neid. Muidugi eks loomadel on omad hädad aga siin võib olla ükskõik mis mängus et jätta muljet nagu tuleks haigus otse loomadelt. Eks sea ja linnugripi viirus tehti ka selleks et põllumehed ei tegeleks nendega enam. Kõik on üks suur pettus ja valetamine. Meelega luuakse mingi kunstlik viirus mis ei allu vaktsiinile. Ja see kõlabki täpselt nii nagu ühes artiklis siin kirjutab “Probleem, reaktsioon, lahendus”. Luuakse mingi haigus ja siis meedia võmendab seda ja siis ole… Loe lisaks »