TÄHTIS | Kalle Grünthal: Üleskutse kõikidele vabaduse eest seisjatele

Kalle Grünthal

Praegune olukord on siis selline, et ebaseaduslike piirangute kehtestamisega ning vaktsineerimise propaganda kruvide kinni keeramisega demokraatia arvelt, oleme jõudnud totalitaarsesse ühiskonda. Näitena tooks tööandja poolsed diskrimineerimised töötaja suhtes, inimeste selektsioon asutuste külastamise osas ning isegi on olemas juba juhtum, kus rahvasaadikul keelatakse täitmast talle antud rahva mandaati. Nimelt Mulgi vallavolikogu esimees keelas 26. augustil  rahva poolt valitud saadikul osalemast volikogu istungil, kuna tal ei olnud olemas koroonatõendit ega võimalus ennast testida.

Nüüd on uueks, võimendatud sihtmärgiks meie lapsed.

Nimelt on osad koolid kehtestanud ebaseadusliku nõude, milles lubatakse 1. septembri aktusel osaleda vaid neil vanematel, kellel on olemas vaktsineerimistõend või siis tehtud negatiivne koroona test.

Aga asi ole ainult 1. septembris. Nõustudes selle koolide poolt kehtestatud reegliga, sulete omale ligipääsu kooliterritooriumile ka edaspidiselt. Sellega kaotate aga võimaluse kaitsta oma lapsi koolis läbiviidava vaktsineerimise ajupesu suhtes, sest teil puudub võimalus sellesse protsessi sekkuda. Mis toimus, sellest kuulete lapse käest alles kodus. Siis on aga juba hilja.

Arvestades arvukaid pöördumisi, kus minult palutakse abi tekkinud olukorra osas teen üleskutse. 

Mitte osaleda koos lapsega 1. septembri avaaktusel.

Moodustada samal päeval kooli ümber/ees koos lastega  „Balti Kett“. Las avaaktus läheb tühjale saalile ning ka edaspidiselt nii kaua, kuni ebanormaalsed piirangud koolis maha võetakse.

Miks koos lastega? Seda vaid selleks, et ka lapsed saaksid aru tekkinud olukorra tõsidusest. 

Järgmine sõnum „Balti Ketis“ osavõtnutule, kes Te seisite vabaduse eest mõned päevad tagasi. Loodan, et positiivsed emotsioonid ei ole Teid maha jätnud ning tulete meie emadele ja isadele ning lastele oma kodukohas appi, et nad ei oleks seal üksi. 

Praegu ei ole enam küsimus selles, kes on vaktsineeritud kes mitte. Praegu on mängus Eesti demokraatia ja vabadus!

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments