Eesti vabariigi ekspresident liitus Seisame Eestimaa taas vabaks meeleavaldusega

Peeter Proos | Vanglaplaneet

Eesti vabariigi asutaja, ja hilisem peaminister, riigivanem ja vabariigi president Konstantin Päts liitus Seisame Eestimaa taas vabaks meeleavaldusega ning tegi täna varahommikul üleskutse kõigile eestlastele seista oma õiguste ja vabaduste eest.

Endine president märkis, et eestlastel ei ole kombeks vabatahtlikult oma õiguseid ja vabadusi käest anda ning siiani oleme neid kangekaelselt kaitsnud. Nüüd tulime taas kokku ja näitame, et me oleme vaba ning iseseisev rahvas, kes seisab iseenda, oma rahva ja riigi eest, märkis president.

Nali naljaks, aga juba teist päeva seisavad Toompea lossi ees plakatitega Eestimaa taas vabaks kogukonna liikmed, ehk siis kõik need inimesed, kes on tõsiselt mures, mida Nakkushaiguse ennetamise ja tõrje seaduse muudatuse eelnõu 347 SE endaga kaasa toob.

347 SE vastu võtmise korral võib politsei Terviseameti volitusel:

  • Küsitleda isikuid ning nõuda nendelt dokumente
  • Kutsuda politseisse ja kohaldada sundtoomist
  • Tuvastada isikusamasus
  • Kohaldada viibimiskeeldu
  • Teostada vallasasjade läbivaatust
  • Siseneda isiku valdustesse
  • Pidada isik kinni ning toimetada teda elu- või viibimiskohta

Meeleavaldus kestab vähemalt nädal aega ning sellest on võimalik osa võtta igaühel. Vaja on vaid omada piisavalt julgust, et oma vabaduste eest välja astuda ning kohale tulla – kõige muu eest on juba hoolitsetud.

Vaata täpsemalt siit.

guest
2 Comments
vanemad
uuemad Enim hinnatud
Inline Feedbacks
View all comments
Almar Gluštšenko
Almar Gluštšenko
23. apr. 2021 02:53

Konsatantin Kole muidugi liitus (Armeenia Karabahhi ärakinkija, seljakoti-Pushinjani teisiku, Eestis “covd-19” Martin Helme hiigelriigivõlaga juudipanga, LHV, eesti ugri maarahva Uue Maailmakorra kohaselt jäädava võlaorjastaja, reklaam-Sõõrumaa) Patarei vangla planeedi peldikuseinal Eestimaa vabaks seisjatega. Pigem siiski Jämejala vangla peldikuseinal, kuigi ta oleks tahtnud võib-olla liituda hoopis ilmselt KaPo Mossadi Gladio-B poolt õhitud Saksa igandi (vt Õnne 13, 22.04.22021-17 algus) seinal. Samamoodi, nagu ta koos Laidoneriga sebis Lääne-Ugrila vabamüürlaste Napoleoni elik nüüdse Rottsildi-Macroni-Ilvese-Kallase juudaste bande alla, määras riigivapile sionistide ADL 3 lõvi (nutuvabamüüri deliiriumis nähtud 3 hunti?), hävitas riigi oma verega vabaks võidelnud vabadussõjalaste liikumise (sest nende kindral Larka kogus presidendiküsitluses 63%, Laidoner… Loe lisaks »

Taavi
Taavi
17. juuni 2021 11:05

anna abi