Berliinis kästakse autodes kanda meditsiinilisi kaitsemaske

Dan Lyman | Infowars Europe

Berliini senat karmistas taaskord kohalikke COVIDi määrusi ja lisas uue reegli, mille kohaselt peavad autodes kaasreisijana sõitvad inimesed kandma meditsiinilisi kaitsemaske.

“Kõik autodes viibivad kaasreisijad peavad tulevikus suu ja nina kinni katma,” vahendab Berliner Morgenpost. “Autojuhile endale see nõue ei kehti ning maski kandmisest on vabastatud ka temaga samasse leibkonda kuuluvad kaasreisijad.”

Saksamaa kantsler Angela Merkel teatas hiljuti, et riidest maskid ei vasta enam näokattenõuetele ning kehtestas reegli, mille kohaselt tuleb kauplustes, ettevõtetes, töökohtades ja ühistranspordis kanda meditsiinilisi maske.

Sama standard kehtib nüüd ka Berliinis inimestele, kes satuvad kaasreisijana kellegi teise autosse.

“Et oleks täiesti selge: kõikides sõidukites tuleb kanda meditsiinilist näomaski,” selgitab Berliner Morgenpost.

Berliini linnapea Michael Müller on andnud mõista, et ei kavatse linnas COVID-i piiranguid niipea leevendada, kuna viiruse uued mutatsioonid õigustavad jätkuvaid drakoonilisi meetmeid.

Eelmise kuu lõpus kirjutasime sellest, et ameeriklastel soovitatakse oma turvalisuse nimel kanda ühe maski asemel lausa kolme. Samuti oleme välja toonud, et maski kandev inimene hingab sisse õhku, mille hapnikusisaldus on oluliselt väiksem kui see, mida on vaja organismi normaalse elutegevuse tagamiseks.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments