BBC propageerib inimeste sunniviisilist vaktsineerimist ja mikrokiibistamist

Peeter Proos | Vanglaplaneet

Palju on räägitud teemal, kas uue maailmakorra ehitajad kasutavad koroonakriisi ära selleks, et hakata inimesi sunniviisiliselt vaktsineerima ja mikrokiibistama. BBC hajutas viimasegi kahtluse, et globalistidel selline plaan on.

BBC avaldas artikli pealkirjaga „Kas aastal 2022 on reisimine turvalisem?,“ milles selgitatakse, kuidas COVID-19 on jäädavalt muutnud seda, kuidas inimesed reisivad. Inimestel tuleb reisides hakata esitama oma vaktsineerimise andmeid, milleks saab kasutada Bill and Melinda Gates Foundationi toel loodud „digitaalset tätoveeringut“.

„Reisijad peaksid piirikontrollis esitama sissepääsuviisa ja vaktsineerimiskaardi. See võib olla paberil või väike tätoveering käel, mida palja silmaga ei näe, kuid mida on võimalik lugeda infrapuna skanneriga,“ kirjutatakse BBC artiklis.

„Selline tehnoloogia on juba olemas ja seda on katsetatud loomade ning surnud inimeste nahal, ütles Massachusettsi Tehnoloogiainstituudi teadlane Ana Jaklenec. „Tegemist on mikronõeladega, mille abil sisestatakse inimese naha alla nii vaktsiin kui ka nähtamatu tint. Selle abil on võimalik säilitada vaktsineerimise andmed ning nahaalust salvestust on võimalik lugeda skänneri või telefoniga.“

„Mikronõelad ei jäta arme ja ei tungi nii sügavale kui tavalised nõelad. See on kui plaastri peale panemine,“ ütles Jaklenec.

„Bill and Melinda Gates Foundationi toel loodud tehnoloogia loodi selleks, et aidata arengumaid kus paber- või elektroonilised dokumendid pole alati usaldusväärsed. Eesmärk on seda varsti leetrite vastu vaktsineerimisel kasutada, kuid see tehnoloogia võib osutuda kasulikuks ka teistes kohtades, kus inimesel on tarvis esitada oma immuniseerimise tõendid – näiteks piiripunktis.“

Artiklis kirjeldatakse mitmeid tülikaid protseduure, mida reisijad peavad läbi tegema, seal hulgas infrapuna temperatuurikontroll, UV vann telefonidele ning pagasi ja riiete kemikaalidega desinfitseerimine.

BBC artiklis lohutatakse lugejaid, et: „Kui kõik kohustuslikud sammud on läbitud  võib teie puhkus alata. Reisimine võib aastal 2022 olla küll tülikam, kuid tõenäoliselt puhtam ja turvalisem kui kunagi varem“.

guest
1 Comment
vanemad
uuemad Enim hinnatud
Inline Feedbacks
View all comments
Taavi
Taavi
1. aug. 2020 18:32

Predictive Programming: Madonna 2019 Eurovision, 1992 Barcelona Olympics Opening Ceremony, 2012 London Olympics Opening Ceremony

Head independent media kanalid
Youtube: Corbettreport ja Corbett Report Extras ja Vernon Coleman
BitChute: TheCrowhouse
mileswmathis.com/updates.html

WAKE UP!