VIDEO: Avalik pöördumine EKRE juhtidele seoses eriolukorraga

Peeter Proos | Vanglaplaneet

Alates eriolukorra kehtestamisest Eestis vaevab mind küsimus, kuhu on kadunud EKRE juhtkonna ratsionaalsus, loogika, kriitikavõime ja oskus nimetada asju õigete nimedega. Miks lauldakse nüüd täpselt sama laulu, mida peavoolumeedia ja rahvusvahelised organisatsioonid ning isegi ei vaevuta oma peaga mõtlema? Viimane piisk karikasse maandus 12. aprillil eetris olnud “Räägime asjast” saate ajal.

Hoolimata sellest, et järjest rohkem on tõendeid, et koroonaviiruse näol tegemist on laboris loodud, mitte kõige tapvama ja ravitava viirusega, mida kasutatakse ära, et rahvusriike majanduslikult põlvili suruda, siis EKRE ladvik mitte lihtsalt ei ignoreeri seda, vaid lausa naeruvääristab selle info päevavalgele toojaid.

guest
1 Comment
vanemad
uuemad Enim hinnatud
Inline Feedbacks
View all comments
pete
22. apr. 2020 11:58

Postkasti ei saabu enam ühtki

reklaami

pooltõsist valla

lehte

keegi ei paina pealetükkivalt

tööga

sõitke kasvõi ei tea

kuhu

tasuta bensiini anum võtke ainult

palun

anun

külmunud pangaarved

tüütud

politikaanid võnklevad sapsutäis

ettekanded igapäevased kokkuvõtted

mõttetud

pankrotistunud hirmtrail

üha lähemale rahule

vaikusele

päikest aina rohkem

puhtad mõtted

Teilegi kaimud

tervendavat karulauku

kasemahla

leiba

piima

otse värskest apoka

lüpsist