Dokumentaalfilmi “Vaktsineerida” esilinastus

Plakat_leht26. septembril 2015. a. kell 16:00 esilinastub Tallinnas Von Glehni Teatri saalis Pärnu mnt 326 Peeter Proosi dokumentaalfilm “Vaktsineerida!?!”, milles oma ala spetsialistid tutvustavad vaktsineerimisega seonduvaid seni korralikult lahti rääkimata küsimusi.

Filmi ajendas tegema soov tuua selgust vaktsiinidega seotud vandenõuteooriatesse ning püüd mõista vaktsiinide infolehtedel ära toodud võimalike kõrvaltoimete sisu ja olemust.

Filmis “Vaktsineerida!?!” avavad probleeme elust võetud näidetele ja teadlaste uurimustele tuginedes proviisori haridusega Terje Tähe, kes hakkas vaktsineerimise ohutuses ja tõhususes kahtlema just isiklike kogemuste tõttu ja Göteborgi ülikoolis hariduse saanud dr. Jaan Suurküla Rootsist.

Oma loo jutustab ka perekond, kelle kogemus vaktsineerimisega on kõike muud kui positiivne.

Film on mõeldud eelkõige neile vaatajatele, kes suudavad näha detailides üldistust ning täita ka üldistustes esinevaid tühja kohti puudu olevate detailidega. “Vaktsineerida!?!” ei ole mõeldud inimeste hirmutamiseks, vähemalt mitte rohkem kui õppefilmid liiklusohutusest, vaid selle eesmärk on praeguste ja tulevaste lapsevanemate teadlikkuse tõstmine vaktsineerimise alal.

Pooleteist tunni sisse on kokku võetud olulisem osa sellest, mida igaüks peaks teadma enne, kui ta langetab otsuse lapse vaktsineerimise kahjuks või kasuks. Filmis ei käsitleta täiskasvanute kohustuslikku vaktsineerimist mõnedesse maailma piirkondadesse sõitmisel.

Dokumentaalfilmi “Vaktsineerida!?!” esilinastus toimub 26. septembril kell 16:00 Von Glehni teatri saalis Tallinnas Pärnu mnt 326. Suurema publikuhuvi korral toimub samal päeval kell 18.00 ka teine seanss.

Esilinastus(t)e pääsetähti saab alates 21.-25. septembrini lunastada Tartu Hoiu-laenuühistust Tallinnas Nõmmel Pärnu mnt 326 ja esietenduse päeval tund enne seanssi algust Von Glehni teatri kassast.

Pärast esietendust saavad soovijad kohtuda filmi autoriga restorani Von Glehn ruumes samas majas.

Dokumentaalfilmi “Vaktsineerida” esilinastus facebookis

Flimi koduleht

Nõmme Raadio

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments