Petitsioon aerosoolpritsimiste lõpetamiseks

Pole olemas täna suuremat ohtu Inimese ja Looduse tervisele kui KLIIMAMANIPULATSIOONID (geoinsenerlus), mille katastroofilised tagajärjed on ilmnemas juba täna. Eestis teatakse sellest (surma)ohust alles kahetsusväärselt vähe. Kui me seda koheselt ei peata, puudub ka kõigel muul – majandusel, kultuuril, vaimuelul – tulevik. See on täna prioriteet number üks.

KAS OLETE MÄRGANUD ET

täna katavad Eestimaa taevast lennukite “keemiasabad” (chemtrails) ja neist tekkivad ennenägematud “keemiapilved”. Selliseid aerosoolpritsimisi teostatakse üleilmsete kliimamanipulatsioonide raames eesmärgiga “takistada kliimasoojenemist”. Ja ehkki seda tegevust ametlikult eitatakse, ollakse avalikkuse survel üha enam sunnitud möönma selle olemasolu. Reklaamplakatitele, lastefilmidesse jm on ilmunud lennukite keemiasabad, otsekui oleks need osa loomulikust taevast. USAs on avatud isegi seda õigustav TV-kanal “Hacking the Planet”.

Loe edasi ja toeta: Lõpetada aerosoolpritsimised eestimaa taevas

Kodanikeühendus Puhas Taevas

1
Lisa kommentaar

avatar
1 Kommentaare
0 Kommentaaride vastuseid
0 Jälgijad
 
Viimased kommentaarid
Parimad kommentaarid
1 Kommentaaride autorid
Peterunrer Viimaste kommentaaride autorid
uuemad vanemad Enim hinnatud
Peterunrer
Külaline

Использование бычьего коллагена, который инъецируют под местной анестезией в подслизистый слой мочеиспускательного канала на уровне шейки мочевого пузыря, является очень эффективным методом лечения уретральной недостаточности – Урология Недержание мочи — это непростое явление Причины уретральной недостаточности