Saksa kardinali hoiatus: eliit kasutab Covidit täieliku kontrolli ja järelevalve kehtestamiseks

Steve Watson | Infowars

Kõrgem Saksa kardinal on hoiatanud, et Bill Gates, George Soros ja Davosi majandusfoorumi juht Klaus Schwab kasutavad koroonaviiruse pandeemiat selleks, et sundida maailma globalistliku “ülirikka eliidi” täieliku kontrolli alla.

Kardinal Gerhard Ludwig Mueller, kes on ka kõrgem kohtunik Vatikani kohtus, tegi selle avalduse intervjuus Austria St. Boniface instituudile.

Mueller hoiatas, et “inimesed, kes istuvad oma rikkuse troonil”, kasutavad “võimalust oma kavatsusi läbi suruda”.

Kardinal lisas, et pandeemia on toonud kaasa kaose ja segaduse, mis on osaliselt tingitud sellest, et eliit soovib kasutada võimalust ülemaailmse järelevalve abil inimesi kuulekaks muuta.

Mueller märkis ka, et globalistid teevad jõupingutusi, et luua maailma “uus inimene”, mis on loodud “nende enda näo ja kuju järgi”, hoiatades: “Sellel ei ole midagi pistmist demokraatiaga.”

Saksa meedia lükkas kardinali kommentaarid kohe ümber kui “vandenõuteooriad”, kusjuures ajakiri Der Spiegel viitas ka sellele, et tema kommentaarid võivad olla juudivaenulikud.

Mueller vastas Saksa uudisteagentuurile DPA e-mailis, et on vale väita, et igaüks, kes “kritiseerib finantseliiti on automaatselt valel poolel”, ning rõhutas lisaks, et “erinevate riikide ülirikkad eliidid” kasutavad inimeste peal “ebaseaduslikku mõjuvõimu”.

Mueller ei ole esimene silmapaistev isik katoliku kirikus, kes hoiatab “Suure lähtestamise” taga olevate hämarate eesmärkide eest.

Kardinal Raymond Burke, üks mõjuvõimsamaid katoliiklasi Ameerika Ühendriikides, pidas jutluse, milles ta ründas “ilmalikke jõude”, kes tahavad “teha meid oma jumalata ja mõrvarliku tegevuskava orjadeks”.

“Siis on veel salapärane Wuhani viirus, mille olemuse ja ennetamise kohta annab massimeedia meile iga päev vastuolulist teavet,” ütles Burke. “Selge on aga see, et seda on kasutanud teatud jõud, kes on oma kurja tegevuskava edendamisega perekondade ja rahvaste vabaduse vastu vaenulikud. Need jõud ütlevad meile, et me oleme nüüd niinimetatud “Suure lähtestamise”, “uue normaalsuse” subjektid, mida nad meile teadmatuse ja hirmu kaudu kodanike ja rahvaste manipuleerimisega dikteerivad.”

Kardinal, kes kuulub Supremum Tribunal Signaturae Apostolicae’sse, mis on katoliku kiriku kõrgeim kohtuorgan, taunis ka Ameerika Ühendriikide truudust Hiinale kui tõsist ohtu kristlikule identiteedile Ameerikas.

“Et saavutada majanduslikku kasu, oleme me rahvusena lasknud endil sõltuda Hiina Kommunistlikust Parteist, ideoloogiast, mis on täiesti vastuolus kristlike alustega, mis tagavad perekondade ja meie rahva turvalisuse ja heaolu,” ütles ta.

Eelmise aasta novembris kirjutas peapiiskop Carlo Maria Viganò president Trumpile avaliku kirja, milles väitis, et COVID-19 pandeemia on osa vandenõust, mille eesmärk on kehtestada “tervishoiudiktatuur”.

“Me näeme, kuidas riigipead ja usujuhid aitavad kaasa lääne kultuuri ja selle kristliku hinge enesetapule, samal ajal kui kodanike ja usklike põhiõigusi tervisliku hädaolukorra varjus eitatakse, mis paljastub üha enam ja enam kui vahend ebainimliku näotu türannia kehtestamiseks,” kirjutas Viganò.

Ta lisas, et “Suur lähtestamine” püüab kehtestada “vabadust hävitavaid meetmeid, mis on peidetud ahvatlevate lubaduste taha universaalse sissetuleku tagamise ja isikliku võla kustutamise kohta”.

Ka katoliku kardinal Robert Sarah hoiatas hiljuti, et kristlus on allakäigul ja lääne ühiskond on “eksiteel”, sest “kui oleme Jumalast ära lõigatud, oleme eksiteel ja Jumal vaikib”.

Kardinal hoiatas ka, et “lääne tsivilisatsioon on sügavas dekadentsi ja hävingu seisundis”, mis on tingitud inimeste materiaalsest kinnisideest, ning et olukord on sarnane vahetult enne Rooma impeeriumi kokkuvarisemist.

“Eliit ei hooli millestki muust kui oma igapäevaelu külluse suurendamisest, ja rahvas on igasuguste aina vulgaarsemate meelelahutustega tuimestatud,” ütles Sarah.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments