Inglismaa ööklubid ja kinod seisavad vastu valitsuse COVID-passide nõudele

Paul Joseph Watson | Summit News

Inglismaa ööklubid ja kinod seisavad vastu valitsuse ettekirjutusele, nõuda külastajatelt COVID-passi olemasolu.

19. juuli peaks Inglismaal olema nö “vabaduse päev”, kui riigis kõik koroonaviiruse piirangud tühistatakse, kuid valitsus palub paljudel suurematel asutustel rakendada poliitikat, mis piiraks vaktsineerimata ja negatiivse COVID-19 testita inimeste ligipääsu nendesse ettevõtetesse.

Night Time Industries Association teatas, et selline nõudmine on  „ebaselge ja ebaaus“ ning teisedki  on seda eeskuju järginud.

Timesi teatel ütles baaride ja ööklubide keti Rekom UK tegevjuht Peter Marks eile, et selle 42 peokohta avatakse järgmisel nädalal uuesti “täisvõimsusel ning ilma igasuguse negatiivse Covidi testi nõudeta. Meie arvates takistab see klientidel teenuse nautimist ning ei aita kuidagi kaasa, et tööstusele taas jalgu alla saada”.

Ööklubide keti Tokyo Industries asutaja Aaron Mellor avab järgmisel nädalal taas kõik oma 45 peokohta, välja arvatud need, mis pakuvad teenust suvel eemal olevatele üliõpilastele.

“Paljud meie üritused on juba välja müüdud ning kui me kehtestaksime nüüd tagasiulatuvalt vaktsiinipassi nõude, siis oleks seda äärmiselt keeruline hallata,” ütles ta. “Samuti tuleb arvestada, et paljud meie sihtrühmast on 18–25-aastased inimesed, kellel pole veel olnud võimalust kahte vaktsiinidoosi saada.”

Ka kinod on COVID-i sertifikaadi kasutusele võtmisega ettevaatlikud, kuna paljud noored ei ole lasknud end veel vaktsineerida või ei kavatsegi seda üldse teha.

“Usume, et valdav enamus meie liikmetest on jätkuvalt vastu arvamusele, et kinokülastajatelt tuleks nõuda tõendeid topelt-Covidi vaktsineerimise või negatiivse testi kohta, enne kui nad kinodesse lubatakse,” ütles Suurbritannia kinoühingu tegevjuht Phil Clapp.

Tõenäoliselt muudab ÜK valitsus sügisel vaktsiinipassid kohustuslikuks, hoolimata sellest, et tööstusharu, mida otsus kõige enam mõjutab on selle vastu, sest see röövib suure hulga nende sissetulekust ja muudab mõningate sündmuste korraldamise ebamõistlikuks.

Kõige selle eesmärgiks on kehtestada meditsiiniline diktatuur, kus vaktsineerimata inimesi koheldakse alama klassi inimestena, kellele lukustusmeetmed kehtivad määramata aja.

Samuti ütles Londoni linnapea Sadiq Khan, et inimesed, kes kasutavad Londoni metroovõrku, peavad ka pärast 19. juuli “vabaduse päeva” endiselt näomaske kandma.

“Vabaduse päev” tähendab siis seda, et on vabadus kanda maski, samal ajal, kui peate kontrollpunktides esitama oma meditsiinilised dokumendid. See ei ole vabadus!

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments