Esimese COVID-i vastu vaktsineeritud patsiendi lahkamisel leiti viiruse RNA-d igas kehaorganis

Jamie White | Infowars

Esmakordne COVID-19 vastu vaktsineeritud patsiendi surmajärgne uuring näitas, et viiruse RNA-d leiti patsiendi igas kehaorganis, mis tähendab, et vaktsiin on kas ebaefektiivne või et koroonaviirus levib vaktsineeritud isikutel tegelikult kiiremini.

Juunis ajakirjas International Journal of Infectious Diseases avaldatud Saksamal koostatud teaduslikus aruandes uuriti 86-aastase mehe lahkamistulemusi, kes oli saanud ühekordse annuse SARS-CoV-2 vaktsiini, kuid suri 4 nädalat hiljem pärast seda, kui ta haiglas olles puutus kokku patsientidega ja nakatus.

Esimesest SARS-CoV-2 vastu vaktsineeritud patsiendi surmajärgsest uuringust võib lugeda:

Raporteerime 86-aastasest meessoost vanadekodu elanikust, kes sai vaktsiini SARS-CoV-2 vastu. Haigusloos olid süsteemne arteriaalne hüpertensioon, krooniline veenipuudulikkus, dementsus ja eesnäärmekartsinoom. 9. jaanuaril 2021 sai mees 30 μg annuse lipiidide nanoosakeste vormis nukleosiidiga modifitseeritud RNA-vaktsiini BNT162b2. Sel päeval ja järgneva 2 nädala jooksul tal kliinilisi sümptomeid ei ilmnenud.

18. päeval viidi ta süveneva kõhulahtisuse tõttu haiglasse. Kuna tal ei esinenud mingeid COVID-19 kliinilisi tunnuseid, ei isoleeritud teda kindlates tingimustes. Laboratoorsed uuringud näitasid hüpokroomset aneemiat ja seerumi kreatiniinikontsentratsiooni tõusu. Antigeenitest ja polümeraasi ahelreaktsioon (PCR) SARS-CoV-2 suhtes olid negatiivsed.

Kuid uuringus märgitakse, et 25. päevaks oli selle vaktsineeritud patsiendi test COVID-19 suhtes positiivne, arvatavasti tema haiglaruumis lähedal asuva COVID-iga nakatunud patsiendi tõttu, ning ta suri järgmisel päeval neeru- ja hingamispuudulikkusesse.

Peaaegu kõigis vaktsineeritud patsiendi siseorganites oli kõrge viiruse RNA sisaldus.

“Kokkuvõttes kinnitavad meie mRNA-vaktsiiniga patsiendi lahkamisuuringu tulemused seisukohta, et juba esimene SARS-CoV-2 vaktsiini annus võib esile kutsuda immunogeensuse, samas kui steriilne immuunsus ei ole piisavalt välja kujunenud,” järeldati uuringus.

Teisisõnu, kuigi COVID-19 vaktsiin vallandas organismis immuunvastuse, ei paistnud see pidurdavat viiruse levikut kehas. See on lihtsalt üks järjekordne põhjapanev teaduslik tõend selle kohta, et COVID-19 vaktsiinist on tõenäoliselt rohkem kahju kui kasu ning see võib koroonaviiruse levikut isegi kiirendada.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments