WHO vabastas Hiina COVID-19 pandeemia põhjustamise süüdistustest kõigest kolm tundi kestnud uurimise järel

Paul Joseph Watson | Summit News

WHO uurimisrühmal, kes püüdis mitu kuud Hiinasse pääseda, et koroonaviiruse päritolu kohta infot koguda, kulus vaid kolm tundi jõudmaks järeldusele, et Hiina pole COVID-19 pandeemia põhjustamises süüdi.

Uurimise raames külastasid Maailma Terviseorganisatsiooni teadlased Wuhani Viroloogia Instituuti. Meeskonna liige Peter Daszak ütles ajakirjanikele, et: „Ootame kohtumist kõigi siinsete võtmeisikutega ning esitame neile kõik olulised küsimused, mida tuleb küsida.”

Associated Pressi andmetel oli küll missiooni eesmärgiks “koguda andmeid ja otsida vihjeid” viiruse päritolu ja leviku kohta, kuid “meeskond lahkus juba kolme tunni möödudes, ilma et oleks oodanud ajakirjanikega rääkinud”.

Tervelt kolm tundi? Tõesti põhjalik uurimine!

Tegemist on ilmselt ühe kiireima uuringuga, järeldas WHO toiduohutuse ja loomahaiguste ekspert Peter Ben Embarek oma kokkuvõttes, mis on praktiliselt koopia Hiina valitsuse ja riigimeedia avaldustest ja järeldab, et Hiina riiki ei saa pandeemias süüdistada.

“Meie esialgsed leiud viitavad sellele, et kõige tõenäolisemalt toodi viirus sisse vahendava peremeesliigi kaudu ja see nõuab rohkem süvenemist ning täpsemaid ja sihipärasemaid uuringuid,” ütles Embarek, kinnitades Hiina väiteid, et viirus võib olla saabunud imporditud külmutatud toidupakendite kaudu.

WHO järeldus välistab võimaluse, et viirus hakkas levima Wuhani loomaturult või Wuhani Viroloogia Instituudist.

Organisatsioon kinnitab, et on “äärmiselt ebatõenäoline”, et viirus hakkas levima laboratoorse õnnetuse tagajärjel.

Tuletame meelde, et see on sama WHO, kes võimendas Hiina kommunistliku valitsuse propagandat ja ütles veel eelmise aasta jaanuaris, et koroonaviiruse levik ei toimu inimeselt inimesele.

Seega on kindlasti tegemist organisatsiooniga, mida võib usaldada.

Äsja kinnitas Facebook, et on värskendanud oma valeväidete poliitikat COVID-19 kohta ja hakkab tsenseerima teavet, mis väidab, et „COVID-19 on inimese loodud või toodetud”. Huvitav kokkusattumus, mis?

Endine riigisekretär Mike Pompeo ütles WHO avalduse peale, et just seetõttu tõmbas Trumpi administratsioon USA korrumpeerunud WHO-st välja.

“See oli politiseeritud. See on Hiina poole kaldu. Loodan, et asjad pole päris nii nagu nad täna teatasid”, ütles Pompeo.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments