Statiinravimid – farmaatsiatööstuse suur kasumiallikas

Kersti Proos | Vanglaplaneet

Hoolimata sellest, et on ilmunud lugematu hulk artikleid (ka peavoolumeedias), milles purustatakse müüt, et kõrge kolesterooli tase on kahjulik, teevad arstid patsientidele endiselt ajuloputust.

Inimene, kellele tehakse rutiinset tervisekontrolli, kirjutatakse välja kanged kolesterooli alandavad rohud, sest arsti väitel on kolesterooli näit veres kõrge. Hoolimata sellest, et patsiendil ei pruugi olla mingeid kaebusi, hakkab ta tarvitama retseptiravimeid, usaldades oma arsti ja meditsiinisüsteemi.

Miks on inimene nõus ilma küsimusi esitamata neelama tablette, millel võivad olla kõrvalmõjud nagu impotentsus, suhkrutõbi, amneesia, maksa kahjustus, neerupuudulikkus ja isegi surm?

Müüt, et kolesterool on inimese kehale toksiline, on ravimitööstuste poolt loodud selleks, et teenida kasumit ravimite müügist. Ühe ravimi müük tekitab ahelreaktsiooni, kus saab patsiendile järjest uusi ravimeid välja kirjutada, sest tuleb hakata tegelema ka esimesest ravimist saadud kõrvalmõjudega. See on surnud ring, millest pole võimalik terve nahaga pääseda.

Ikka veel on leidub inimesi kes usuvad, et munavalge ja loomarasv ajavad nad hauda. Teadus ei toeta kuidagi seda farssi, et kõrgem kolesterool oleks kuidagi seotud infarkti või südamehaigustega. Hoopis vastupidi, kõrgem kolesteroolitase pikendab eluiga. Mis tähendab, et statiinnsed ravimid töötavad hoopis meie vastu. Ulatuslikud analüüsid näitavad, et kõrgem kolesteroolitase vähendab suremuse riski.

Uuringutest, millest andmed koguti, selgus, et kolesterool kaitseb nakkuste ja ateroskleroosi ning vähktõve eest. Lisaks on leitud, et kolesterool vähendab vägivaldsust. Teadlased leidsid, et need, kelle kehas on madalam kolesteroolitase, üritavad kuus korda tõenäolisemalt enesetappu kui kõrge kolesteroolitasemega inimesed.

Kui jätta keha ilma kolesteroolist, siis puudub kehal kütus, mis aitab tasakaalustada neurokeemiat ja ka hormoone. See võib selgitada, miks nii paljud inimesed tänapäeval põevad soolist düsfooriat.

Kuna kolesterooli on demoniseeritud vähemalt viimase 50 aasta jooksul, on terve põlvkond inimesi söönud madala kolesterooli- ja rasvasisaldusega toite, mis on täielikult hävitanud keha võime säilitada homöostaasi.

Kui võtta arvesse madalast kolesteroolist põhjustatud suuremat enesetappude arvu ja soolist düsfooriat siis satiinsete ravimite aktiivne müük läheb ideaalselt kokku rahavastiku vähendamise plaaniga.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments