New Yorki Ülikool professor: Oleme meie kultuuri täieliku hävingu piiril

Paul Joseph Watson | Infowars

New Yorki Ülikool professor Michael Rectenwald hoiatab, et Lääne-tsivilisatsioon on maoistliku totalitarismi küüsis ja et me oleme “oma kultuuri täielikult kaotamas”.

Rectenwald avaldas Facebookis muljetavaldava postituse, mis annab suurepärase ülevaate läänekultuuri ähvardavatest ohtudest.

“Meil on toimumas maoistlik kultuuri revolutsioon, mida teostab korporatiivne massimeedia, korporatiivne sotsiaalmeedia, akadeemikud, enamik korporatiivsest Ameerikast, süvariik, varivalitsus ning suurem osa kohtu institutsioonidest,” kirjutas professor, lisades, et “Lääne-, kristluse- vabaduse- ja inimsusevastased koletised hävitavad meie kultuurilisi pärandeid ning samuti meie kaasaegset kunsti ja kirjandust.”

“Kogu meie kultuur on rünnaku all ja toimub julm sotsiaalse õigluse lammutamine,” hoiatas Rectenwald. “Vasakpoolse totalitarismi masinavärk töötab täie hooga. Me oleme oma kultuuri täielikult kaotamas. Kaasa arvatud Lääne-tsivilisatsiooni eeliseid ning kogu Lääne-tsivilisatsiooni ajaloo pärandit.”

Ta lõpetas oma postituse tõdemusega, et: “Tarvis on kiiret muudatust ja vasturünnakut.”

Järgmises postituses rõhutas Rectenwald veel: “Kuidas julgevad vasakpoolsed pidada end moraalselt ülekaalus olevaks. Vasakpoolsed võimud on läbi aegade mõrvanud ja vangistanud rohkem inimesi kui ükski teine ​​poliitiline grupp. Teie koletised, ärge tulge mulle ega kellelegi teisele väitma, et olete moraalselt paremad.”

Rectenwald on sarnaselt paljudele teistele liberaalidele sattunud vasakpoolsete põlualla. Viimased on hüljanud tõelised liberaalsed põhimõtted ning ei suuda mõista õiget sõnavabadust, intellektuaalsest uudishimu ja arvamuste mitmekesisust.

Toimetas: Peeter Proos

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments