Infowars ja Alex Jones peavoolumeedia rünnakute all

Peavoolumeedia süüdistab AlexJonesi selles, et ta olevat nimetanud FloridasParklandi linna keskkoolis toimunud tulistamise ohvreid kriisinäitlejateks.

YouTube väitis, et Alex Jones kiusab Florida koolitulistamise üle elanud õpilasi ning eemaldas Infowarsi videolõike ja ähvardas kustutada terve Alex Jonesi kanali.Kuid siiani pole ühelgi meediakanalil mitte mingisugust tõestust selle kohta, et Alex Jones või mõni teine Infowarsi reporter oleks Parklandi kooli õpilasi kriisinäitlejateks kutsunud.

Kõik mida Infowars tegi oli see, et vahendas kohaliku meedia uudiseid sellest, mida arvasid tulistamisest õpilased ja õpetajad ning märkis ära, et massimeedia on välja valinud vaid mõned õpilased tuhandete seast selleks, et võimendada relvavastaste seisukohti.

Peavoolumeedia edastab teadlikult valeinfot Infowarsi kajastuste kohta ja seda mitte ainult selleks, et Youtubest “ahistamise ja kiusamise ennetamiseks” Infowarsi videoid eemaldada, vaid selleks, et vaigistada arutelu selle üle, mis Parklandis tegelikult juhtus.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments