CNN-i produtsent John Bonifield: “Jutud president Donald Trumpi ja Venemaa seosest on totaalne jama.”

James O’Keefe ja Project Veritas poolt tehtud salavideos tunnistab CNN-i produtsent John Bonifield, et jutud president Donald Trumpi ja Venemaa seosest on totaalne jama ning juhised selleteemalisi uudiseid toota tulevad CNN-i tegevjuht Jeff Zuckeri poolt selleks, et tõsta kanali reitingut.

15 aastat CNN-is töötanud John Bonifield tunnistab, et pole ühtegi tõendit, mis viitaks president Trumpi ja Venemaa seotusele. Seda kõike tehakse vaid reitingu suurendamise eesmärgil. Bonifieldi sõnul on meedia lihtsalt äri ja eetikast, millest ajakirjandustudengitele räägitakse, pole siin haisugi.

„Noh, enamus sellest on praegu jama. Nagu, meil ei ole ühtegi korraliku tõendit,“ ütleb Bonifield. „Trump on hetkel lihtsalt ärile kasulik,“

Bonifieldi jutu järgi tulevad juhised otse kõige kõrgemalt ehk siis CNN-i tegevjuht Jeff Zuckeri käest. Bonifield toob näite: „President Trump taandus (Pariisi) kliimaleppest ning me saime seda poolteist päeva kajastada. Siis ütles Zucker, et tegime kliimaleppe kajastamisega väga tublit tööd, aga aitab nüüd sellest. Läheme tagas Vene teema juurde.“

Bonifield kinnitas, et ta pole näinud ühtegi vettpidavat tõendit, mis viitaks presidendi poolt toime pandud kuriteole.

„Mul on tunne, et neil pole midagi, aga nad tahavad edasi otsida. Ning ma arvan, et presidendil on igati õigus öelda, et mulle peetakse nõiajahti, sest pole ühtegi juhtlõnga ega tõendit,“ märgib Bonifield.

Hetkeseisuga on CNN-ist vallandatud 3 reporterit ning James O’Keefe lubas videole järge, mis põhjustab CNN-ile veelgi suuremaid probleeme.

See pole esimene, ega kindlasti mitte ka viimane kord, kui CNN jääb vahele võltsitud või välja mõeldud materjaliga. Mõned näited minevikust:

https://youtu.be/1EArjNnrpbk

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments