Suurbritannia valmistub euroala lagunemiseks

Laura Raus
E24
21. juuni 2011

Suurbritannia rahandusministeeriumi kõrge ametnik Mark Hoban tunnistas eile riigi parlamendis, et London valmistub euroala võimalikuks kokkuvarisemiseks, kirjutab EUobserver.

Hoban vastas parlamendisaadikute küsimustele, kuidas mõjutaks Suurbritanniat see, kui Kreeka läheb pankrotti. Ta kinnitas küll korduvalt, et Suurbritannia usub euroala ellujäämisse. «Ma ei hakka kommenteerima, kas euroala jääb terviklikuks,» ütles Hoban samas. «Ilmselgelt väljendab kriis suurt pinget, mille all euroala on.»

«Inglismaa Panga, Rahandusministeeriumi ja finantsteenuste ameti vahel käivad arutelud ning me kaalume mitmeid stsenaariume ja võimalikke turusündmusi,» ütles ametnik, rääkides võimalikust Kreeka pankroti doominoefektist.

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments