USA sõda netipiraatlusega ohustab ka ausaid ajaveebe

Neocon
Minut
17 juuli 2010

USA ametivõimud on intensiivistanud viimasel ajal võitlust veebilehtedega, mida süüdistatakse autoriõiguste rikkumises, raporteeris TorrentFreak. Hiljuti kaaperdati sellised vabaduse oaasid nagu TVShack.net, Movies-Links.TV, FilesPump.com, Now-Movies.com, PlanetMoviez.com, ThePirateCity.org, ZML.com, NinjaVideo.net ja NinjaThis.net ning näib, et The Pirate Bay ja MegaUpload pääsesid vaid napilt samast saatusest. Samas kardetakse, et suurpealetung on alles algamas ja teised sarnased veebilehed on juba ametivõimude jälgimise all. Äärmiselt murettekitav peaks aga olema see, samadel põhjustel langes nüüd blogetery.com, milles oli avatud enam kui 73 tuhat ajaveebi. Neist mõningates leidis aset autoriõiguste rikkumine, kuid kannatasid ka kõik teised, mis ühe hetkega minema pühiti.

Allikas

guest
2 Comments
vanemad
uuemad Enim hinnatud
Inline Feedbacks
View all comments
DarkWeb
13. nov. 2019 05:44

“I’ve learn several just right stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting.
I wonder how so much effort you put to create such a magnificent informative site.”

Rose Martine
30. sept. 2020 09:10

My brother suggested I might like this website. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!