Kõrge Clintoni ametnik: ainult terrorirünnak võib päästa Obama

Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
14. juuli 2010

Prisonplanet.com vahendab Financial Timesi uudist milles bilderberglane Robert Shapiro ütleb, et USA president vajab enne eeseisvaid valimis,  kas uut Oklahoma City pommitamist või 9/11, et „tõestada, et ta on liider“ ja päästa aina langevad reitingud.

Bill Clintoni endine vanemnõunik ütles, et ainus asi, mis võib päästa Barack Obama aina langeva reitingu küüsist, on terrorirünnak, mis peaks ulatuma nii suureks nagu seda oli Oklahoma City või 9/11, järjekordne jahmatav meeldetuletus, et taolised sündmused võivad kasu tuua ainult neile, kes on parajasti võimul.

„Tähtsaim on, et ameeriklased ei usu President Obama juhtimisse,“ ütles Shapiro, lisades, „Obama peab leidma mingi aja praeguse ja novembri vahel, näitamaks, et ta suudab juhtida riiki usaldusväärselt, sihile jõudmiseks  vajab ta südmust nagu seda olid Oklahama City pommitamine või 9/11, ma ei kujuta ette, kuidas ta saaks seda teha.“

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments