Telegraph arvab: euro on praegusel kujul hukas, tehku Saksamaa mida iganes

Tundmatu Sõdur
Minut
23. mai 2010

Telegraphi veergudel arvab Jeff Randall, et kuigi Saksamaa ja selle kantsler Angela Merkel on läbi viimas radikaalseid muudatusi eurorahanduse reformimiseks, on euro sõltumata Saksamaa tegevusest hukas. Vähemalt sellisel kujul nagu eurot seni teati. Merkeli tegevus on olnud vastumeelne tema valijatele ja ärritanud teisi eurotsooni riike, kuid selge on ka see et kuigi Saksamaa on eurotsooni rikkaim riik, siis sellest ei piisa euro päästmiseks. Eurotsooni rahandus on Kreeka suguste tõttu sellises kriisis, et isegi hiljuti loodud kriisifond ei lahenda probleeme , vaid lükkab neid vaid veidi edasi. Oodata on ühe või mitme riigi lahkumist eurotsoonist ja räägitakse jutte uue tugeva raha loomist, milles osaleks ainult rikkad Lääne-Euroopa riigid. Whatever Germany does, the euro as we know it is dead

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments