Eurovastane Nigel Farage pääses imekombel lennuõnnetusest

Tundmatu Sõdur
Minut
6. mai 2010

Telegraph teatab, et endine United Kingdom Independence Party juht ja praegune europarlamendi liige Nigel Farage´ga juhtus neljapäeva hommikul lennuõnnetus. Ta läks hommikul koos lennuki piloodiga tegema reklaamikampaaniat ning lennuki saba küljes oli partei logoga kangas. Mõni hetk peale õhku tõusmist kukkus lennuk alla ning Farage ja piloot pääsesid vaid imekombel eluga ning viidi haiglasse. Pealtnägija teatel olid ilmaolud ideaalsed. Farage ja tema partei on ülimalt Euroopa Liidu kriitilised ja soovivad näiteks Suurbritannia väljaastumist Euroopa Liidust. Farage on pidanud ka europarlamendis mitmeid teravaid kõnesid Euroopa Liidu ja selle liidrite vastu. Ukip’s Nigel Farage pulled unconscious from plane crash

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments