Madisson: Kapo mõjutab noormehi naiste kaudu

Neocon
Minut
27. veebruar 2010

Tuntud teisitimõtleja Tiit Madisson kirjutab ERSP veebilehel, et nimetatud ühendus võiks jätkata tegevust vastupanuliikumisena, mis ei koosta liikmete nimekirjasid ega nõua kirjalikke sisseastumisavaldusi. “Nii püüame kaitsta oma liikmeid, kuna põhiseadust eirav poliitiline politsei on meile suunanud oma jälitustegevuse, püüdes oma seadusevastase tegevusega peedistada ERSP nooremaid liikmeid,” selgitab ta samas. “ERSP vähese ajaloo jooksul on juhtunud juba mitu korda, kui meiega on liitunud aktiivne noor meesterahvas, kuid varsti ei vasta ta meilidele ega võta telefoni. Selgub, et nende emade või abikaasadega on suhelnud kaitsepolitsei ametnikud, kel suhteliselt kerge on olnud poliitikas väheorienteeruvaid naisterahvaid mõjutada ja terroriseerida.” Madissoni sõnul on kaitsepolitsei ehitatud üles KGB eeskujul ja seda juhib praegu endine miilitsa politruk ehk Kingissepa rajooni miilitsaülema asetäitja poliitalal. “Rahvuslasi, peamiselt nende lähisugulasi töötlevad kapošnikud teavad ka ise, et taoline tegevus on põhiseaduse vastane,” kirjutab Madisson, lisades samas, et kaitsepolitsei jälitab mitte ainult rahvuslasi, vaid kotib aktiivselt ka noori loomakaitsjaid, anarhiste, mõne sensitiivi järgijaid – kõiki kartelliväliseid aktiviste.

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments