Nigel Farage: raudne rusikas on langenud Euroopale

Tundmatu Sõdur
Minut
9. veebruar 2010

Suurbritannia eurovastase partei United Kingdom Independence Party juht ja europarlamendi liige Nigel Farage pidas europarlamendis järjekordse elava kõne. Kõnet kuulasid kõrvalt ka äsja valitud Euroopa Komisjoni liikmed, kaasa arvatud Eesti esindaja Siim Kallas. Farage teatas, et Euroopale on peale raudse eesriide langemist nüüd langenud raudne rusikas. Tulevikus räägivad vanemad sellest rusikast lugusid oma lastele. Euroopa vastu on tema sõnul ette võetud vandenõu, kuid seekord ilma relvadeta vaid Lissaboni leppe abil, et kitsas ring poliitikuid saaks endale rohkem poliitilist ja rahalist võimu. Nendel poliitikutel oli olemas juba lipp ja hümn, kuid eesmärgiks on pettuste ja valede abil luua üks ühine riik, ilma rahvaste arvamusega arvestamata. Asja pandi ajama 27 poliitikut … An Iron Fist has come down on Europe – Nigel Farage

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments