Paanika “seagripi” ümber ülepaisutatud

Klick
Minut
13. mai, 2009

Mehhikost on peale mõningast suurt seagripi paanikat hakanud kostma hoopis iselaadi juttu, nimelt juhuslikult pressikonverentsil on hakanud väitma mehhiko tervishoiuminister, et uude grippi on teadaolevalt kinnitatud andmetel surnud hoopis mitte rohkem kui 7-20 inimest. Samuti on mõningal pool maailma uudistest käinud läbi isegi väide et paljuräägitud seagripp on hoopis vana tuntud linnugripp. Lähemalt saab antud teemast lugeda siit: Mexico confirms ONLY 7 deaths due to ’swine’ flu which is really the bird flu *
Teaduslikumalt lahkab H1N1 viiruse ümber puhkenud paanikat Princetoni ülikooli pandeemiaspets Laura H. Kahn, kes seletab, et sigadega pole sellel gripitüvel praktiliselt mitte mingit pistmist: Stirring up “swine flu” hysteria

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments