Koroonatestid on kasutud: Austria parlamendisaadik tõestas, et ka Coca-Cola COVID-19 test võib olla positiivne

Adam Salazar | Infowars

Alljärgnevas videos võib näha, kuidas reedel Viinis peetud kohtumisel toob FPÖ peasekretär Michael Schendlitz kõnepulti klaasi koolat, millest ta kogub tilku, et kasutada neid antigeeni kiirtestil, vahendab Reitscchuster.de.

Kõne alustamise järel tilgutas poliitik kiirtesti Coca-Colaga. Kolm minutit hiljem näitas test positiivset tulemust.

Seejärel kõneles Schendlitz kiirtestide massilisest kasutamisest kui maksumaksja raha raiskamisest.

“Härra president, meil on probleem, meil on parlamendis Coca-Colaga tehtud positiivne koroonatest. Ma ei tea kuidas sellega küll leppida? Selliste asjadega viskate te kümned miljonid eurod maksumaksja raha tuulde. Selle asemel, et pakkuda vanuritele ja hooldekodudele tegelikku kaitset ja investeerida haiglatesse.”

“ÖVP Rohelised  ja Austerlased lõid diktatuuriõhkkonna. Meie põhiõigused nagu kodanikuõigused ja õigus sõnavabadusele olid surve all – täpsemalt anti välja ebaseaduslikke korraldusi ning ametivõime sunniti astuma ebaseaduslikke samme meie oma inimeste vastu.”

Schnedlitz jätkab kriitikat Facebookis, kus ta nimetab teste kasututeks.

“Täna tegin parlamendis koroonatesti,” seisab Schnedlitzi saksa keelest tõlgitud postituses.

“Koroona kiirtestid on kasutud! Seda näitas ka parlamendis tehtud lihtne katse, kus koolal oli positiivne tulemus! Kuid see must-roheline valitsus kulutab kümneid miljoneid maksumaksja raha nende testide jaoks.“

Toimetas Leo Eelmäe

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments