Prantsuse kirjanik Zemmour: eliit organiseeris immigrantide “sissetungi”, et importida endale teenijaid

Paul Joseph Watson | Infowars.com

Prantsuse kirjanik Eric Zemmour ütles, et massilise sisserände näol on tegemist sissetungiga euroopasse, mis on organiseeritud eliidi poolt selleks, et asendada eurooplasi, kes ei ole enam nõus tegema lihtsamaid töid.

Kirjanik tõi välja peamised põhjused, miks eliit on massilist immigratsiooni viimase viie aasta jooksul suurendanud.

„Tänapäeval sõltuvad maailma majandusorganisatsioonid suurtest linnadest, kus elavad need, kes on globaliseerumisest võitnud ning nad vajavad teenijaid. Voilà: nad vajavad teenijaid, kes tooks neile sušit, pitsat, hoiaks nende lapsi, töötaks restoranides, ja muudel kohtadel suurlinnades.

Vanad Euroopa inimesed, nagu prantslased ja inglased, ei taha olla need teenijad. Nad ei ole nõus. Nad on otsustanud, et nad ei soovi töötada sellistel elualadel ja nad leiavad, et neile ei maksta piisavalt. Seetõttu on viimase kahekümne aasta jooksul toimunud organiseeritud tegevus selleks, et vabaneda kohalikest inimestest, kes ei nõustu sellistel tingimustel töötama ning nad asendada.”

Zemmour ütles, et lääs on tõmmatud tsivilisatsiooni sõtta, mille tõi kaasa eliidi poolt korraldatud „invasioon” – massiline ränne. Sadade miljonite, enamjaolt Aafrikast pärit sisserändajate saabumine Euroopasse järgmise 30 aasta jooksul, põhjustab „demograafilise nihke”.

“Meil on eliit, kes korraldab sissetungi,” rõhutas autor, lisades, et globalistid kohtlevad üksikisikuid nii, nagu neil ei oleks juuri.

Eliit arvab, et iga inimene on üksikisik, kellel ei ole juuri ning see inimene on langenud tarbija seisusesse. Seega ta võib olla mis tahes päritolu ja mis tahes kultuurist, see pole oluline, niikaua kui ta ostab Nike’i tooteid. Voilà. See on tarbijate universaalsus,” ütles Zemmour.

Zemmour märkis ka seda, et mitte uued sisserändajad ei assimileeru Euroopa riikide kultuuridega vaid toimub vastupidine ja eurooplased assimileeruvad sissetungiva kultuuriga või lihtsalt lahkuvad.

„See tähendab, et assimilatsioon toimub vastupidiselt,” ütles Zemmour. „Nii et ma nimetan seda hoopis koloniseerimiseks. Teatud hetkel on teil naabruskonnas, linnaosades, linnades tsivilisatsiooniline nihe, mis juhtub täiesti loomulikult. Mingist hetkest assimileerute te arvukamate ja tugevamate rühmadega või lihtsalt lahkute.”

Seda illustreerib hiljutine lugu sellest, kuidas isad soovitasid tütardel kanda burkasid selleks, et ennetada seksuaalset ahistamist moslemi meeste poolt Viini tänavatel.

Ka kollaste vestide liikumine Prantsusmaal on osaliselt tagasilöök massilise sisserände vastu töölisklassi poolt, kes keelduvad olemast eliidile palgaorjadest teenijad.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments