Adam Kokesh endiselt trellide taga

Ameerika aktivist ja raadiosaate juht Adam Kokesh, kes arreteeriti peale tema 4. juuli etteastet Washington DC-s, viibib endiselt Fairfaxi maakonna kinnipidamisasutuses ning teda süüdistatakse relvastatud mässus ja ebaseaduslikus relvatrantspordis.

On selge, et Kokeshi kinnipidamise ajendiks oli aktivisti postitatud video, milles ta laeb Washingtonis Kapitooliumi lähedal pumppüssi ning teatab, et ta on osa Ameerika viimasest revolutsioonist, mis ei allu valitsuse reeturlikule poliitikale.

Kokeshi arreteerimis operatsioonis osales mitmeid politseimasinaid ning kaks helikopterit. Maja piirati ümber 20ne relvastatud eriüksuslase poolt, hoone uks rammiti maha ning käiku läks ka välgugranaat.

Arvatavasti mees ise teadis millega ta riskib ning võimalik, et eesmärgiks oligi näidata, milline reaktsioon järgneks sellele, kui rahvas püüaks riigivõimu taas enda kätte saada. Taaskord tuleb ära mainida ameeriklaste relvakandmisõiguse peamine mõte, mis seisnebki selles, et rahval oleks viimane varuvariant valitsuse omavoli vastu.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments