Charlie Sheen taotleb kohtumist Obamaga, arutamaks 9/11 saladust

Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
Toimetas: Peeter Proos
8. september 2009

Näitleja ja telestaar Charlie Sheen taotles avalikku kohtumist president Barack Obamaga, et arutada 9/11 uue juurdluse algatamist, sest isegi enamus 9/11 komisjoni liikmetest on avalikult tunnistanud, et valitsuse ametlik versioon on vale.

Sheeni taotlus on esitatud kahekõne vormis, nagu oleks ta presidendiga juba kohtunud. Kiri „20 minutit presidendiga,“ on avaldatud raadio saatejuhi Alex Jonesi veebilehtedel, Infowars.com ja Prison Planet.com.

Kiri sisaldab kontrollitavaid tõendeid, tänu millele on selge et 9/11 on pettus. Sellele järeldusele on jõudnud ka suurem osa 9/11 komisjoni liikmetest, ning see fakt nõuab President Obamalt juurdluse taasalgatamist.

Sheen loodab, et President Obama järgib oma lubadust muuta valitsuse tegevust läbipaistvamaks ning kasutada oma juhi õigusi ja 9/11 juhtum uuesti üle vaadata. Sheen lisab et ta hääletas Obama poolt teadmisega, et ta ei lähe sama teed mis Bushi administratsioon.

Kuid nagu Sheen oma kirjas rõhutab, näitab Obama esimene ametiaasta selgelt, et ta ei tee midagi, et Bushi režiimi poliitikat muuta, ning tegelikult on ta isegi ületanud eelmist administratsiooni valdkondades nagu seda on volitusteta pealtkuulamine, vangistus, kohtuta kinnipidamine ja sõjad Lähis-Idas – kõiki neid probleeme, mis olid 9/11 tagajärjeks.

Kaheksanda aastapäeva lähenedes nõuab Sheen 9/11 taga peituvat tõde. Temaga koos küsivad samu küsimusi enamus hukkunute perekondadest, teatab suurima 9/11 perekondade grupi esindaja Bill Doyle.

Kiri keskendub asjaolule, et mitte vähem kui 60 protsenti 9/11 komisjoni liikmetest on nüüd avalikult kinnitanud valitsuse üksmeelt selle osas, et 9/11 kohta ei peaks tõde rääkima ja seletuses rünnaku kohta eksis Pentagon tahtlikult.

Sheen toob lagedale ka palju muid tõendeid, mis näitavad, et ametlik versioon on pettus, sealhulgas FBI tõlkija Sibel Edmonds teate, et Bin Laden ja Al-Qaeda töötasid kuni 9/11 rünnakuteni Ameerika valitsuse heaks.

Tuleb ära märkida, et Sheen ei esita ühtegi spekulatsiooni ega teooriat, kiri põhineb dokumenteeritud faktidele.

Juba 2006. aastal teemast avalikult rääkinud Charlie Sheen, kasutab taaskord oma tuntust ja püüab 9/11 häirivaid vastuseta küsimusi avalikku arutellu tuua. Peale esimest korda kui Sheen avalikkuse ees sellest teemast rääkis, paluti et ta teeks seda veel ning nüüd kui Valges Majas on uus president otsustaski ta seda uuest teha.

Sheen palub Barack Obamal ta kiri kindlasti läbi lugeda ja uurida 9/11 ümbritsevaid valesid.

Sõltumata sellest kas president Obama on temaga nõus kohtuma või mitte, on Sheen kindel, et kiri toimib katalüsaatorina ja see suurendab inimeste huvi 9/11 ja muude false flag juhtumite kohta.

See on üleskutse sõjaks 9/11 valede vastu, mis on tekitanud lõppematud sõjad välismaal ja politseiriigi kodumaal. Sheen soovib et tõe aktivistid ja need kes hoolivad riigi tulevikust aitaksid tal võimudele tõde levitada.

Sheen soovib et rohujuure tasemel poliitilised organisatsioonid ja üksikisikud üle kogu riigi, nagu kohalikud aktivistid ja We Are Change rühm läheksid pressikonverentsidele ja muudele avalikele üritustele ning nõuaksid 9/11 kohta vastuseid. Tuleb jagada nii palju teadmisi false flag terrorismi kohta, et 9/11 sarnane tragöödia ei saaks enam korduda. Sheen rõhutab oma kirjas et me ei tohi lasta 9/11-il ajaloohõlma vajuda, sest kui me unustame oma ajaloo, siis me sama hästi kui nõuame selle kordumist.

Me ei saa lubada valitsusel teha sisepoliitilisi otsuseid, mis põhinevad valedel ja võltsingutel, arvab Sheen ja see et valitsus püüab suure raha eest inimesi 9/11 ametlikku versiooni uskuma panna tõestab, et nad on ärritatud faktist, et inimesed teavad false flag terrori kohta.

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments