Youtube eemaldas Vanglaplaneedi video “Avalik pöördumine EKRE juhtidele seoses eriolukorraga”

Peeter Proos | Vanglaplaneet

“Vaatasime teie sisu üle, leidsime, et see rikub meie juhiseid, ning eemaldasime selle YouTube’ist. Teame, et see võib pettumust valmistada, kuid meile on oluline, et YouTube oleks kõigi jaoks turvaline koht. Me eemaldame eeskirju rikkuva sisu,” seisab Youtube teates.

Ma ei ole kindel, kas see video ohustas nende turvalisust, kes koroonakriisi ära kasutades üritavad inimesi enda kontrollile allutada. Kui see nii on, siis on see märk sellest, et just informatsiooni levik on see mida globaalne eliit kõige rohkem kardab.

Arvestades hetkeolukorda maailmas on selge, et see ei ole esimene ega viimane Vanglaplaneedi video, mis tehnoloogiahiidude poolt ära koristatakse. Just sellepärast on Vanglaplaneedil nüüd eraldi leht, kus kõik tsenseeritud videod üleval on.

guest
2 Comments
vanemad
uuemad Enim hinnatud
Inline Feedbacks
View all comments
Taavi
Taavi
31. mai 2020 08:52

Soovitan YT kanaleid:

neverlosetruth
corbettreport
thecrowhouse

Tänapäeval võib kõik olla nn controlled opposition, aga neverlosetruth puhul on see kahtlus mul kõige väiksem

David Icke on ka BitChute´is, aga tema on kindel controlled opposition, nagu Orwell omal ajal oli. Nad ei hoiata, vaid uhkustavad nendele kulisside tagant jagatud informatsiooniga.

Hea töö, Vanglaplaneet!

Prooton
5. juuni 2020 03:53
Reply to  Taavi

VK.sse saab videoid üles laadida, aga tolle videoga tekkis KOHE probleem. Kusjuures Youtuubist tõmbasin maha, ning seal oli siis veel alles. Tundub, nagu Youtuubi teatud videotel on kood kaasas, mis paneb VK videod üle vaatama. Üks peidetud video, mis Youtuubis siiani alles on on sellest, kuidas islamiterroristid on iisraeli agendid. Samamoodi ei laadinud üles, õigemini laadis, aga jäi kuidagi kinni, ei avaldunud. Praegu vaatasin, see video oli avaldunud, kuid Vanglaplaneedi video mitte. Proovin nüüd uuesti otse siit piraaditud videoga. Vaatab, kas tekib samane tõrge. Muidu VK on selline koht, mis siiani midagi muud tsenseerinud mul pole, kui Guaira-Guantanamera üha parima… Loe lisaks »